logo

Decoratie

Interieurdecoratie met aziatische toets
Aziatische decoratie artikelen
Aziatische decoratie

Interieurdecoratie met een Aziatische toets

Zou je je interieur een Aziatische toets willen geven? Neem dan een kijkje tussen onze decoratieartikelen. Aangezien wij zelf naar Azië reizen en onze producten daar uitkiezen, kunnen wij je verzekeren dat die authentiek en origineel zijn. Ons ruime aanbod omvat onder meer:

Wierookstokjes en -kegeltjes kopen

Om je woning daarnaast een oosters aroma te geven, kan je een keuze maken uit onze ruime wierookcollectie. Wij hebben wierookstokjes en –kegeltjes ter beschikking én bijbehorende houders in allerhande vormen, zoals schaaltjes en plankjes.

Verder verkopen wij essentiële oliën met diffusers, geurkaarsen en room sprays. Die producten kunnen je ruimte evengoed een aangename geur geven.

Wierook kegeltjes

De juiste mineralen voor in huis? Die hebben wij!

Door de juiste mineralen in je huis te halen, kan je zowel de sfeer in je woning als je gemoed beïnvloeden. Elke mineraal heeft immers een bepaalde functie. De mineralen uit ons assortiment en hun effect kan je hieronder doornemen:

Amethist

Amethist is doorgaans paars van kleur en heeft een beschermende werking. Die steen kan helpen tegen hoofdpijn en stress en kan gebruikt worden om je huis te zuiveren.

Aventurijn

Er zijn allerlei kleuren waarin aventurijn voorkomt, o.a. groen en blauw. Meestal wordt die gekocht om z’n kalmerende kracht. Vooral kinderen ondervinden daarvan positieve effecten.

Bergkristal

Bij energetisch werk wordt het bergkristal vaak ingezet door z’n geneeskracht. Doordat dat kristal het lichaam in balans brengt, verstrekt het je immuunsysteem. De kleur kan wit tot doorschijnend zijn.

Carneool

Als je wat extra positiviteit in je leven wil, is de carneool dé steen voor jou. Die oranjerode kwarts beschermt namelijk tegen negatieve emoties, wat kan zorgen voor een hoger zelfvertrouwen.

Fluoriet

Voor studenten is fluoriet de ideale steen: die bevordert kennisverwerking en concentratie. Bovendien beschermt die steen je tegen de stralingen die je gsm en computer voortbrengen.

Labradoriet

De labradoriet komt voor in diverse kleuren: rood, geel, groen, blauw en violet. Elke kleur heeft een verschillende werking. Zo helpt blauw met concentratie en rood met doelbewustheid.

Lapis lazuli

Dé steen bij uitstek voor heldere communicatie is de lapis lazuli. Die steen is daarom het perfecte geschenk om te geven aan het begin van een nieuwe relatie of ontluikende vriendschap.

Malachiet

Kenmerkend voor het malachiet is de diepgroene kleur. Voornamelijk vrouwen dragen de steen bij zich om (pre)menstruale klachten tegen te gaan en de vruchtbaarheid te bevorderen.

Obsidiaan

Met obsidiaan kan je jezelf als het ware een spiegel voorhouden. Die ondersteunt je (zelf)inzicht en helpt je om de waarheid en eventuele verdrongen emoties te ontdekken.

Rozenkwarts

De kleur van de rozenkwarts zit al vervat in de naam: roze. Die kwarts staat voor liefde en zachtheid en kan een veilig gevoel geven. Daarom kan je die gebruiken om angsten en fobieën te bestrijden.

Enerzijds kan je onze mineralen los verkrijgen in ruwe of getrommelde vorm, anderzijds verkopen wij die verwerkt in bijvoorbeeld zoutlampen en juwelen. Wil je nog meer informatie over onze mineralen verkrijgen? Stuur ons een bericht of spring binnen in onze winkel!